10.9 C
Arta
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Η ΑΕΚ τα πήρε όλα – Κυπελλούχος Ελλάδος η Ένωση

Διαβάστε

spot_img

Όλα δικά της! Μετά το πρωτάθλημα, η ΑΕΚ κατέκτησε και το Κύπελλο Ελλάδος και πανηγυρίζει το πρώτο της νταμπλ μετά το 1978!

Η «Ένωση» νίκησε χθες βράδυ τον ΠΑΟΚ με 2-0 στο Πανθεσσαλικό αν και έπαιζε με παίκτη λιγότερο από το 6′ και την αποβολή του Ρότα. Μουκουντί και Πάολο Φέρναντες σκόραραν, ο Στάνκοβιτς άντεξε και η κούπα κατέληξε σε «κιτρινόμαυρα» χέρια, επιβεβαιώνοντας την ποδοσφαιρική κυριαρχία της ΑΕΚ φέτος στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Τα ξημερώματα η αποστολή της ομάδας που επέστρεψε ως θριαμβεύτρια από τον Βόλο, γνώρισε την αποθέωση από τους φίλους της, καθώς η «Ένωση» κατέκτησε το 16ο Κύπελλο στην ιστορία και έκανε το 3ο νταμπλ μετά από 45 χρόνια.

Παρά το προχωρημένο της ώρας (η αποστολή έφτασε στις 5 παρά), περίπου 1.500 ΑΕΚτζήδες βρέθηκαν στα διόδια των Αφιδνών και έστησαν ένα τρελό πάρτι, στο οποίο συμμετείχαν ο Ματίας Αλμέιδα και οι ποδοσφαιριστές του.

Το «Φόρτσα ΑΕΚάρα» είναι πλέον το… κιτρινόμαυρο σύνθημα της χρονιάς και στα αποκλειστικά βίντεο μπορείτε να διαπιστώσετε το κλίμα που επικρατούσε στην Εθνική οδό κατά την άφιξη της αποστολής της ΑΕΚ στην Αττική.

- Advertisement -spot_img

Περισσότερα Άρθρα

spot_img
- Advertisement -spot_img

Τελευταία Νέα