28.8 C
Arta
Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024

Επίσημη δήλωση υποψηφιότητας της Τζένης Ταπραντζή – Πλήρη επιβεβαίωση του Rotan

Διαβάστε

spot_img

Πλήρης επιβεβαίωση (μετά από περισσότερους από 3 μήνες) του Rotan News, έφερε η επίσημη δήλωση υποψηφιότητας της Τζένης Ταπραντζή στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές ως υποψήφια Δήμαρχος με την παράταξη Δημοτική Αναγέννηση.

«Συνδημότες και συνδημότισσες,

ήμασταν έτοιμοι να ανακοινώσουμε νωρίτερα την απόφασή μας για συμμετοχή στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές για τον Δήμο μας αλλά λόγω της εθνικής τραγωδίας των Τεμπών το αναβάλλαμε.

Ήταν ένα τραγικό γεγονός που μας συγκλόνισε όλους.

Εκφράζουμε την βαθιά μας οδύνη και την θερμή συμπαράστασή μας στις οικογένειες των αδικοχαμένων Ανθρώπων.

Συμπατριώτες,

Το όραμά μας είναι η Άρτα μας να καταλάβει την θέση που της αξίζει, συνεχίζοντας τον αυτοδιοικητικό μας αγώνα,  ενωμένοι και εμπλουτίζοντας τον συνδυασμό μας με ανήσυχους συμπολίτες μας, έτοιμους να αγωνιστούν  για κοινούς στόχους, χωρίς συσχετισμούς ή άλλους στόχους  που πλήγωσαν πολλούς από εμάς στο παρελθόν και οδήγησαν στην δημοτική αρχή συντηρητικούς μηχανισμούς με όλα τα κακώς κείμενα και την τελματώδη κατάντια της Άρτας μας σε όλους τους τομείς.

Αλήθεια, ποιός κινητοποιήθηκε στην πρόσφατη απογραφή; Κανένας, με αποτέλεσμα την ελλειπή εκπροσώπηση του νομού μας και του Δήμου μας.

Εμείς πιστεύουμε σε μια αυτοδιοίκηση κινηματική και συμμετοχική χωρίς αποκλεισμούς. Πιστεύουμε…

1.      στην παρουσία της Δημοτικής αρχής όχι μόνο στα αυτονόητα της καθημερινότητας αλλά και στην αξιοποίηση πόρων και προγραμμάτων, που στοχεύουν στην ανάπτυξη του Δήμου σε συνεργασία με όλους τους φορείς. Είναι χαρακτηριστικό ότι είμαστε η μοναδική πόλη που την διασχίζει ποταμός και δεν υπάρχει αξιοποίηση και εκμετάλευσή του για ποιοτική περιβαλλοντική αναβάθμιση και βεβαίως για δημιουργία θέσεων εργασίας.

2.       στην αξιοποίηση της μοναδικότητας των Βυζαντινών και αρχαιολογικών μας χώρων. Η ανάδειξη του θρησκευτικού τουρισμού έχει μείνει απλή διαπίστωση και κανείς δεν ενδιαφέρεται για την ανάδειξή του.

3.      Στην εκμετάλλευση αντισταθμιστικών προβλεπόμενων ωφελημάτων από την λίμνη Πουρναρίου.

4.      Στην αξιοποίηση της δημοτικής περιουσίας.

5.      Στην ποιοτική αναβάθμιση των σχολικών κτιρίων

6.      Στην αντιμετώπιση του κυκλοφοριακού προβλήματος με νέες και σύγχρονες μελέτες.

καταλήγοντας επισημαίνουμε,

Ο πρωτογενής τομέας και το εμπόριο ήταν παραδοσιακά ο κινητήριος οικονομικός μοχλός της περιοχής μας. Η συμπαράστασή μας σ’αυτούς αποτελεί για εμάς προτεραιότητα και η Δημοτική αρχή πρέπει να πρωτοστατεί στην ανάπτυξή τους και στους αγώνες των ανθρώπων τους.

 Η απαξίωση των Δημοτικών ενοτήτων και η έλλειψη στελέχωσης των υπηρεσιών του Δήμου, δημιουργούν προβλήματα στους δημότες, που μαζί με την ιδιωτικοποίηση του νερού, της άρδευσης και της ύδρευσης, που η σημερινή δημοτική αρχή συμφωνεί, δημιουργεί αξεπέραστα προβλήματα.

Και βέβαια ένας τόπος για να υπάρχει, πρέπει να πιστέψει στα νέα παιδιά του. Έτσι, η δημιουργία αντιδημαρχίας νεολαίας, πολιτισμού και αθλητισμού θα είναι προτεραιότητά μας

 αγαπητοί συνδημότες…

για όλα αυτά, για τους αγώνες που δώσαμε και μέσα και έξω από το δημοτικό συμβούλιο χρόνια τώρα, για την νέα γενιά που απογοητευμένη προσπαθεί να βρει τρόπους να ζήσει στην πατρίδα της, για την Άρτα της ζωής μας…

έχουμε χρέος να είμαστε εκεί στην μεγάλη νίκη!

η Δημοτική Αναγέννηση, ενωμένη και εμπλουτισμένη με μεγάλο αριθμό νέων στελεχών, ανακοινώνει σήμερα και επισήμως την συμμετοχή της στις επόμενες εκλογές του Δήμου Αρταίων, με την εξαιρετική τιμή στο πρόσωπό μου να είμαι επικεφαλής και υποψήφια Δήμαρχος.

Καλούμε τον Αρτινό λαό, όλους αυτούς που βρεθήκαμε στον αγώνα σε κοινό μετερίζι αυτά τα χρόνια αλλά και αυτούς που θα βρισκόμαστε στο μέλλον καθημερινά, να κάνουμε ακόμη πιό ορμητικό το ποτάμι της αλλαγής…

η υπόθεση της μεγάλης δημοκρατικής συστράτευσης, ενάντια στην συντήρηση και την στασιμότητα είναι χρέος όλων μας…

πρέπει να νικήσει, και θα νικήσει!

Τζένη Ταπραντζή-Κοίλια

επικεφαλής μείζονος αντιπολίτευσης, υποψήφια Δήμαρχος 

- Advertisement -spot_img

Περισσότερα Άρθρα

spot_img
- Advertisement -spot_img

Τελευταία Νέα