10.9 C
Arta
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Κινηματογραφική καταδίωξη από την Ηγουμενίτσα μέχρι το Μέτσοβο – Συνελήφθησαν ένας 16χρονος και ένας αλλοδαπός με μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών

Διαβάστε

spot_img

Κινηματογραφική καταδίωξη έλαβε χώρα σήμερα λίγο μετά τις 06:30 στην Εγνατία Οδό, όταν αστυνομικές δυνάμεις από τη Θεσπρωτία  άρχισαν να καταδιώκουν ένα ΙΧΕ όχημα. 

Το αυτοκίνητο εισήλθε στην Εγνατία από το Λαδοχώρι και κινούνταν στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Ηγουμενίτσα με αντίθετη όμως κατεύθυνση, προς Ιωάννινα, θέτοντας έτσι σε κίνδυνο την ασφάλεια των οδηγών που κινούνταν στον αυτοκινητόδρομο.

Σε όλους τους σταθμούς διοδίων έσπασε τις μπάρες ώστε να διαφύγει. 

Στο Δροσοχώρι εισήλθε στο κανονικό ρεύμα κυκλοφορίας και λίγα χιλιόμετρα αργότερα, ο οδηγός προδόθηκε από την υπερθέρμανση των ελαστικών του. Το όχημα εξήλθε στον κόμβο Μετσόβου και εκεί ακινητοποιήθηκε από τις αστυνομικές δυνάμεις

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το όχημα ήταν φορτωμένο με μεγάλη ποσότητα -άνω των 50 κιλών- ναρκωτικά, ενώ ο ένας επιβάτης, Έλληνας, είναι ανήλικος, μόλις 16 ετών και ο δεύτερος, Αλβανικής καταγωγής, νεαρής ηλικίας.

Το όχημα μεταφέρεται στην Αστυνομική Διεύθυνση Θεσπρωτίας, που θα γίνει η καταμέτρηση των ναρκωτικών (κάνναβη) και οι δύο συλληφθέντες οδηγούνται στην Αστυνομική Διεύθυνση Θεσπρωτίας, η οποία ερευνά την υπόθεση.

- Advertisement -spot_img

Περισσότερα Άρθρα

spot_img
- Advertisement -spot_img

Τελευταία Νέα