19.8 C
Arta
Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου, 2023

Στην είσοδο του Δημαρχείου Κόνιτσας τα σκουπίδια του Αώου

Διαβάστε

spot_img

«Ο ΑΩΟΣ σας δίνει πίσω τα σκουπίδια του» ήταν το κεντρικό μήνυμα των εθελοντών, που αφού καθάρισαν τμήμα του ποταμού Αώου, έβαλαν τα σκουπίδια σε μεγάλες μαύρες σακούλες και τα άφησαν έξω από την κεντρική είσοδο του Δημαρχείου Κόνιτσας.

Οι εθελοντές, προερχόμενοι -σύμφωνα με το μήνυμα τους- από Φλώρινα, Ιωάννινα, Πρεμετή και Κόνιτσα, ήθελαν πιθανόν με την κίνηση τους αυτή την πικάρουν την Δημοτική Αρχή για τα έργα αποκατάστασης της χωματερής στο παρελθόν, που είχαν σαν αποτέλεσμα πολλά σκουπίδια να επιπλέουν στο ποτάμι.

Η κίνηση αυτή εξόργισε τον Δήμαρχο Κόνιτσας, Νίκο Εξάρχου, ο οποίος ανέφερε πως έχει κάνει επανειλημμένες προσπάθειες για το θέμα και πως δεν φέρει ευθύνη για λάθη άλλων Δημοτικών Αρχών.

Η τοποθέτηση του κ. Εξάρχου

15-1-2023 Ώρα Τρεις απογευματινή.

Μετα από τηλ. στις σκάλες του δημαρχείου σακούλες σκουπιδιών και γραμμένα: ο ΑΩΟΣ σας δίνει πίσω τα σκουπίδια του. ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ από “Φλώρινα-Γιαννενα- Πρεμετη-Κονιτσα” Προφανώς κάποιοι καθάρισαν το ποτάμι και θεώρησαν πράξη επαναστατική να τα ρίξουν στα σκαλιά του δημαρχείου.

ΣΙΓΑ ΡΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ .

Για τους ΕΞ’ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ: προβεικατε σε αντίστοιχη πράξη στα Γιάννενα όπου χωρίς να φταίει παντα ο δήμος η κατάσταση είναι προβληματική;

Οι καταγόμενοι από το ΠΡΕΜΕΤΗ που ρίχνετε τα απόβλητα των ΒΟΘΡΩΝ με σωληνες στο ποτάμι τα ξαναβγαλατε και τα εναποθεσατε στις σκάλες του εκεί δημαρχειου;

ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΚΟΤΣΙΑ ΚΆΝΤΕ ΤΟ.

Όσο για τους καταγόμενους από ΚΟΝΙΤΣΑ. Αλήθεια είναι η πρώτη φορά που ο Αώος ξεναχωσε την χωματερή στον κάμπο και έβγαλε τα σκουπίδια; Και επί δημαρχίας Γαργαλα και Παπασπύρου. Βεβαια τότε ούτε αναφορές έγιναν ούτε μηνύσεις ούτε πράξεις δήθεν επαναστατικές.

ΤΑ ΠΡΟΛΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΛΎΝΟΝΤΑΙ ΕΤΣΙ.

ΜΑΛΛΟΝ έχετε πρόβλημα με τον δήμαρχο και τη παράταξη που διοικεί το δήμο; Ο δήμαρχος από την ημέρα που έμαθε το πρόβλημα έκανε τα πάντα για να το λύσει και όποιος θέλει μπορεί να έλθει στο γραφείο μου να ενημερωθεί. ΜΗΠΩΣ κάποιοι θεωρούν ότι το ποτάμι είναι περιουσία τους; Από τις δραστηριότητες στο ποτάμι των εταιριών πόσα χρήματα ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ως τέλος υπέρ του δημοσίου η του δήμου; Αγαπητοί φιλοι τέτοιες ενέργειες προσβάλουν τον δήμο μας και την συντριπτική πλειοψηφία των συνδημοτών.

Πέρασε Η ΕΠΟΧΗ που ο ΔΗΜΟΣ ήταν τσιφλίκι κάποιων στους καιρούς με τα μεγάλα ΦΑΓΟΠΟΤΙΑ. Αγαπητοί συνδημότες θα συνεχίσουμε να αγωνιζομαστε για την βελτίωση της ζωής των συνδημοτών μας (ειδικά στην καθαριότητα η βελτίωση προφανής). Τα σκουπίδια σήμερον θα μείνουν εκεί μήπως και ντραπουν(αν και δεν το πιστεύω) οι επαναστάτες …….

ΥΣΤ. ΑΠΟ ΠΟΤΕ Ο ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ(ΠΡΑΞΗ ΑΓΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΕΥΕΡΓΕΣΊΑ) ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ; Το εκπληκτικό! Όταν πήγα στο δημαρχείο ούτε ένας πολίτης δεν εμφανίστηκε. Ποιος επομένως κατήγγειλε ότι εγώ είπα πράγματα που δεν έχω πει; Τους αρμόζουν οι παρακρατικές μέθοδοι.

- Advertisement -spot_img

Περισσότερα Άρθρα

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα