20.8 C
Arta
Πέμπτη, 23 Μαρτίου, 2023

Κατούνα Αιτωλοακαρνανίας: 60χρονος λογομάχησε με οδηγό του ΚΤΕΛ και τον απείλησε με καραμπίνα

Διαβάστε

- Advertisement -spot_img

Ένας άνδρας περίπου 60 χρονών στην Κατούνα Αιτωλοακαρνανίας φέρεται να λογομάχησε με 40χρονο οδηγό του ΚΤΕΛ και στη συνέχεια να τον απείλησε με καραμπίνα.

Συγκεκριμένα, ο φερόμενος ως δράστης οδηγούσε φορτηγό όταν βρέθηκε στον ίδιο δρόμο με το λεωφορείο του ΚΤΕΛ που είχε αντίθετη κατεύθυνση αλλά δε χωρούσαν να περάσουν.

Τότε σύμφωνα με πληροφορίες του karvasaras.gr, ο 60χρονος λογομάχησε με τον 40χρονο και περίπου ένα χιλιόμετρο πιο κάτω, κοντά στο χωριό, ο οδηγός του φορτηγού είχε στήσει καρτέρι στο λεωφορείο και κρατώντας κυνηγετικό όπλο απείλησε τον οδηγό του ΚΤΕΛ.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι στη θέα του όπλου ο οδηγός του ΚΤΕΛ κάλεσε την Αστυνομία και ο 60χρονος όταν το αντιλήφθηκε τράπηκε σε φυγή, με αποτέλεσμα να αναζητείται.

- Advertisement -spot_img

Περισσότερα Άρθρα

- Advertisement -spot_img

Τελευταία Νέα