18.8 C
Arta
Πέμπτη, 23 Μαρτίου, 2023

Συνελήφθη ο ληστής του πρακτορείου ΟΠΑΠ στην Ηγουμενίτσα

Διαβάστε

- Advertisement -spot_img

Συνελήφθη στην Ηγουμενίτσα, το μεσημέρι της Παρασκευής ο δράστης, που το βράδυ της Πέμπτης υπό την απειλή μαχαιριού, λήστεψε κατάστημα ΟΠΑΠ στο κέντρο της πόλης. 

Ο δράστης που φορούσε κράνος ώστε να καλυφθούν τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, αφαίρεσε από το ταμείο του καταστήματος 1.670 ευρώ, πριν τραπεί σε φυγή με μηχανή.

Οι αστυνομικοί ελέγξαν εξονυχιστικά τις κάμερες ασφαλείας παρακείμενων καταστημάτων, και προχώρησαν στην άμεση ταυτοποίηση του δράστη.

Πρόκειται για ημεδαπό νεαρό άνδρα 35 ετών περίπου, κάτοικο της πόλης, ο οποίος και παραδέχθηκε στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν την πράξη του.

Βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επίσης, το χρηματικό ποσό των 1.100 ευρώ από τα αφαιρεθέντα χρήματα, ο σουγιάς, το κράνος, ρουχισμός και η μοτοσικλέτα που χρησιμοποίησε o κατηγορούμενος κατά την τέλεση της ληστείας.

- Advertisement -spot_img

Περισσότερα Άρθρα

- Advertisement -spot_img

Τελευταία Νέα