18.8 C
Arta
Πέμπτη, 23 Μαρτίου, 2023

Ένοπλη ληστεία σε πρακτορείο ΟΠΑΠ στην Ηγουμενίτσα – Αφαίρεσε 1.700 ευρώ από το ταμείο και έγινε καπνός

Διαβάστε

- Advertisement -spot_img

Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης, σε κατάστημα ΟΠΑΠ που βρίσκεται στο κέντρο της Ηγουμενίτσας.

Λίγο μετά τις 23.00 το βράδυ, άγνωστος δράστης ο οποίος φορούσε κράνος, με την απειλή μαχαιριού, απέσπασε 1.700 περίπου ευρώ που περιείχε το ταμείο και τράπηκε σε φυγή.

Η Ασφάλεια Ηγουμενίτσας εξετάζει την κάμερα ασφαλείας από το εσωτερικό του καταστήματος, ενώ πραγματοποιείται ευρεία επιχείρηση για τον εντοπισμό του άγνωστου δράστη, ο οποίος εικάζεται πως διέφυγε με μηχανάκι.

Πρόκειται για ένα πρωτοφανές – για τα δεδομένα της πόλης – περιστατικό, καθώς ουδέποτε πριν, έχει σημειωθεί ληστεία στη Θεσπρωτική

- Advertisement -spot_img

Περισσότερα Άρθρα

- Advertisement -spot_img

Τελευταία Νέα