19.8 C
Arta
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ημερίδα με θέμα τις «6 Εθνικές Προτεραιότητες του κυβερνητικού προγράμματος» του διοργανώνει ο ΣΥΡΙΖΑ στην Άρτα

Διαβάστε

spot_img

Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία ν. Άρτας διοργανώνει Ημερίδα την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2022, στις 7 μ.μ., στην αίθουσα του ΣΚΟΥΦΑ στην κεντρική πλατεία της Άρτας, με θέμα τις 6 Εθνικές Προτεραιότητες του κυβερνητικού προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

Εισηγητές στην Ημερίδα θα είναι ο Νίκος Παππάς, βουλευτής Νότιου Τομέα Αθηνών, Τομεάρχης Υποδομών & Μεταφορών της Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ και η Όλγα Γεροβασίλη, βουλευτής Άρτας, Γραμματέας της Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

«Στόχος των Ημερίδων που πραγματοποιεί πανελλαδικά ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ είναι να συνομιλήσουμε με τις τοπικές κοινωνίες, εξειδικεύοντας τους έξι άξονες του προγράμματός του, όπως παρουσιάστηκαν στη ΔΕΘ 2022 από τον Αλέξη Τσίπρα.

Σε αυτό το πλαίσιο καλούμε τις συνδικαλιστικές οργανώσεις, τους παραγωγικούς φορείς, τους φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, τους εκπροσώπους της κοινωνίας αλλά κυρίως τους πολίτες σε μια συζήτηση των αναγκών τους.

Σκοπός είναι η αδιαμεσολάβητη επαφή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με την τοπική κοινωνία και η χαρτογράφηση των καθημερινών προκλήσεων που αυτή αντιμετωπίζει.

Σας καλούμε να είστε μαζί μας σε αυτή τη διαδικασία ανταλλαγής ιδεών και θέσεων, ώστε να διαμορφώσουμε μια νέα προοπτική για το μέλλον της χώρας» αναφέρει η σχετική πρόσκληση.

- Advertisement -spot_img

Περισσότερα Άρθρα

spot_img
- Advertisement -spot_img

Τελευταία Νέα