Το «ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής» επιλέχθηκε με συντριπτικό ποσοστό κατά την εσωκομματική ψηφοφορία που διεξήχθη σήμερα με πάνω από 170.000 πολίτες να ψηφίζουν.
Τα πρώτα αποτελέσματα που έχουν καταμετρηθεί, σύμφωνα με κομματικές πηγές δείχνουν ότι η συντριπτική πλειοψηφία των ψηφισάντων – ίσως και πάνω από το 90% των 170.000 μελών του κόμματος που προσήλθαν στις κάλπες – επέλεξε το «ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής», από το σκέτο «Κίνημα Αλλαγής» που υφίστατο ως δεύτερη επιλογή.
Σε εξέλιξη είναι η καταμέτρηση για τα μέλη των νομαρχιακών και τοπικών οργάνων του Κινήματος καθώς και για αντιπροσώπους στο συνέδριο του κόμματος.
Πλέον, επόμενος σταθμός για το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ είναι το Συνέδριο του κόμματος στις 20-22 Μαΐου στο γήπεδο του Tae Kwon Do στο Φάληρο.