14.8 C
Arta
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Συντονισμός Υπηρεσιών Δήμου Αρταίων για την Πολιτική Προστασία

Διαβάστε

spot_img

Σύσκεψη για την προετοιμασία του Δήμου Αρταίων σε όλα τα επίπεδα με «φόντο» την προβλεπόμενη επιδείνωση του καιρού, πραγματοποιήθηκε σήμερα.

Ένα από τα θέματα που τέθηκαν στη συζήτηση, ήταν και επαναληπτικός καθαρισμός των φρεατίων σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου, ύστερα και από συνεννόηση και υπόδειξη των προβληματικών σημείων από τους πρόεδρους των Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου.

Για το λόγο αυτό, τον έγκαιρο και οργανωμένο επανέλεγχο, εξειδικευμένο τεχνικό συνεργείο προχωρά στον καθαρισμό φρεατίων και στο «άνοιγμα» επικίνδυνων σημείων ώστε να μην συγκεντρώνονται φερτά υλικά, στις κοπές υψίκορμων δέντρων, στον καθαρισμό αυλακών και στην συντήρηση των αντλιοστασίων.

Στη συντονιστική, ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης, υπογράμμισε την ανάγκη συνέχισης της στενής συνεργασίας όλων των φορέων για την πρόληψη των συνεπειών των έντονων καιρικών φαινομένων, που επιδεινώνονται από την κλιματική κρίση. Στο πλαίσιο αυτό, η Πολιτική Προστασία του Δήμου Αρταίων, η Τεχνική Υπηρεσία, η ΔΕΥΑΑ και η Δημοτική Ομάδα Αντιμετώπισης Καταστροφών (ΔΟΑΚ) βρίσκονται επί ποδός.

Το «παρών» στη σύσκεψη έδωσαν ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Γιώργος Πανέτας, ο Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας Παντελής Κωλέτσος, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών έργων Δημήτρης Σφήκας, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Κώστας Ζέρβας, ο Διευθυντής της ΔΕΥΑΑ Βασίλης Κρανιώτης, ο Προϊστάμενος Πολιτικής Προστασίας, Γιώργος Τζελέπης κα αρμόδια στελέχη του Δήμου Αρταίων.

- Advertisement -spot_img

Περισσότερα Άρθρα

spot_img
- Advertisement -spot_img

Τελευταία Νέα