10.9 C
Arta
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Σουρεαλιστικές εικόνες στα σχολεία των ΗΠΑ. Απαγόρευσαν τις σχολικές τσάντες για να μην κρύβουν όπλα οι μαθητές

Διαβάστε

spot_img

Τα αμέτρητα περιστατικά ένοπλης βίας στα σχολεία των Ηνωμένων Πολιτειών τα τελευταία χρόνια έχουν φέρει σε απόγνωση τους πάντες στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Την τελευταία 10ετία, σχεδόν σε όλα τα σχολεία, σε μια προσπάθεια να αποτρέψουν τους μαθητές να φέρνουν όπλα στις αίθουσες, έχουν τοποθετήσει ανιχνευτές μετάλλων στις εισόδους των σχολικών κτιρίων. Πρόκειται για ένα μέτρο που δεν απέφερε σημαντικά αποτελέσματα καθώς το φαινόμενο επιθέσεων όχι απλά δεν έχει κοπάσει αλλά έχει ενταθεί.

Έτσι, το επόμενο μέτρο που αποφάσισαν να πάρουν οι Αμερικανοί, και ήδη εφαρμόζεται σε πολλά σχολεία, ήταν να απαγορεύσουν στους μαθητές να κουβαλάνε μαζί τους τα κλασικά σακίδια πλάτης στα οποία βάζουν τα βιβλία τους.

Μάλιστα! Δεν απαγορεύεται η πώληση όπλων στις ΗΠΑ, αλλά απαγορεύονται στα σχολεία οι τσάντες των μαθητών γιατί εκτός από τα βιβλία τους μπορεί να βάζουν όπλα.

Ο απόλυτος παραλογισμός!

Φυσικά, οι μαθητές δεν έχασαν την ευκαιρία να διακωμωδήσουν την υπόθεση αφού μπορεί να τους απαγορεύουν να φέρνουν μαζί τους τα σακίδιά τους στο σχολείο τους, αλλά υπάρχουν πολλοί τρόποι τελικά να κουβαλάνε τα βιβλία τους από το να κρατάνε απλά στα χέρια τους.

Τα βίντεο που ακολουθούν είναι απολαυστικά και φυσικά σουρεαλιστικά.

- Advertisement -spot_img

Περισσότερα Άρθρα

spot_img
- Advertisement -spot_img

Τελευταία Νέα