19.8 C
Arta
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΕΦΣΥΝ – Καταγγελίες για παρέμβαση Χαρδαλιά να μην τηρηθούν τα μέτρα: «Εντολή του μεγάλου να περάσουν χωρίς έλεγχο»

Διαβάστε

spot_img

Σοκαριστικές καταγγελίες και ακόμη πιο σοκαριστικοί οι διάλογοι! Οι καταγγελίες αφορούν την αποστολή της Φενερμπαχτσέ, που ήρθε στην Ελλάδα για παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Πολιτικό σεισμό αναμένεται να προκαλέσει το πρωτοσέλιδο της «ΕφΣυν» που εμπλέκει τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά σε παραβίαση των υγειονομικών πρωτοκόλλων λίγες μέρες μετά την επιβολή του δεύτερου lockdown, τον περασμένο Οκτώβρη.

Συγκεκριμένα η εφημερίδα αναφέρει πως ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς έδωσε εντολή σε 4 μέλη της αποστολής της Φενέρμπαχτσε να περάσουν τους ελέγχους, τον περασμένο Οκτώβρη παρόλο που είχαν πυρετό.

Η Εφ.Συν φέρνει λοιπόν στην επιφάνεια τη σειρά των τηλεφωνικών μηνυμάτων, τα οποία φέρεται να είναι ανάμεσα στον αρμόδιο αξιωματικό Πολιτικής Προστασίας και τον επικεφαλής της υπηρεσίας στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Ο αξιωματικός φέρεται να μιλάει για την αποστολή της Φενέρμπαχτσε η οποία θα αγωνιζόταν με τον Παναθηναϊκό για τη Euroleague και του αποκαλύπτει πως τέσσερα άτομα της αποστολής έχουν πυρετό, με τον επικεφαλής να του απαντάει ότι η ομάδα μπορεί να περάσει, κάτι που αποτελεί «εντολή του Νίκου Χαρδαλιά» σύμφωνα πάντα με τα sms που παρουσιάζει η εφημερίδα.

Αναλυτικά τα όσα είπαν:

Αξιωματικός: Τέσσερα άτομα συνοδείας από τη Φενέρ έχουν πυρετό!

Επικεφαλής: Να περάσει η ομάδα!

Αξιωματικός: Σίγουρα;

Επικεφαλής: Εντολή Χαρδαλιά, τελειώνετε, στο πακιστανικό το τηλέφωνο.

Είναι ξεκάθαρο από τη συνομιλία ότι ο επικεφαλής επικαλείται τον πολιτικό του προϊστάμενο, Νίκο Χαρδαλιά, ο οποίος φαίνεται ότι δε νοιάζεται για τα τέσσερα άρρωστα άτομα και επιτρέπει κανονικά την είσοδο της ομάδας στην Ελλάδα.

Ωστόσο υπάρχει και συνέχεια η οποία είναι σίγουρα χειρότερη. Ο επικεφαλής δίνει εντολή να περάσει η αποστολή παρά τις προσπάθειες που κάνει άντρας της πυροσβεστικής όπως μπορείτε να δείτε στη δεύτερη συνομιλία.

Επικεφαλής: Να περάσει η VIP στις αφίξεις!

Πυροσβέστης: Μην μπλέξουμε διοικητή, είναι και το ΕΚΑΒ εδώ!

Επικεφαλής: Σιγά μην μπλέξουμε, οι άλλοι έκαψαν 100 άτομα και πήραν και βαθμό!

Πυροσβέστης: ΟΚ.

Επικεφαλής: Τελείωνε μόνο σε αυτό το κινητό γιατί στα δικά μας έχουμε στείλει πολλά.

Πυροσβέστης: ΟΚ.

Επικεφαλής: Πακιστάν ρε…

Μάλιστα υπάρχει και ακόμα ένα μήνυμα, στο οποίο ο αξιωματικός τονίζει ότι η αποστολή μπορεί να περάσει, αδιαφορώντας για τον κίνδυνο που υπάρχει.

Αξιωματικός: «Εντολή του μεγάλου να περάσουν χωρίς έλεγχο. Έχει ενημερωθεί η ηγεσία. Ελπίζω να μη μας μπλέξουν».

Ήταν 22 Οκτωβρίου 2020 όταν η ΚΑΕ Παναθηναϊκός υποδέχτηκε τη Φενέρμπαχτσε στο ΟΑΚΑ. Η ομάδα του ΠΑΟ πανηγύρισε το ίδιο βράδυ τη νίκη της με 82-68.

Πέντε ημέρες μετά εμφανίζεται το πρώτο κρούσμα στην ομάδα του ΠΑΟ, ενώ τη μεθεπόμενη ανακοινώνεται και δεύτερο επιβεβαιωμένα κρούσμα. Για τον λόγο αυτό αναβλήθηκε εξάλλου την ίδια μέρα το παιχνίδι της ΚΑΕ ΠΑΟ με τη Ζενίτ.

- Advertisement -spot_img

Περισσότερα Άρθρα

spot_img
- Advertisement -spot_img

Τελευταία Νέα